ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ВИТРАЖНА ГРАФИКА – ПЯСЪКОСТРУЙ

1

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ВИТРАЖНА ГРАФИКА – ПЯСЪКОСТРУЙ

Витражна графика

Тя е често използвана при декорацията на търговски обекти и офисни пространства, като придава приятен, фин и завършен вид на пространствата. 

За този вид графика се използват така наречените пясъкоструйни фолиа / sandblast /. Те притежават различни качества и ефекти, като успяват да пропускат дневната светлина, леко пречупвайки лъчите, което ще Ви спаси от силното слънце. Пясъкоструят Ви е познат основно от приложения изработени на режещи плотери, но не всички знаят, че върху този материал може и да се печати.

Във фирма Атиа Принт отпечатваме и изрязваме по форма пясъкоструйните фолиа, което позволява с комбинация между няколко технологии да се получи красив краен продукт. В зависимост от желанието на клиента, върху пясъкоструите може да се прилага директен УВ и латексов печат и след това да бъдат изрязане и монтирани. 

Често срещана грешка от непознаване на технологичните възможности, води до избор на плътно фолио, което при залепяне на витрините спира достъпа на пряка светлина, така клиента се чувства *зазидан* в офиса си. А комбинацията от различни типове фолиа върху витрината не винаги е приятна за гледане.

Заповядайте в офиса ни  за да се запознаете с възможностите и приложенията, които предлагаме за витражна графика.