HP LATEX 370 РАБОТИ В АТИА ПРИНТ

370_videoImage3_tcm245-19247331-1

HP LATEX 370 РАБОТИ В АТИА ПРИНТ

Най-новият латексов принтер HP –  Latex 370 e в офиса и работи!

Още преди стартирането на  Copi’s 2015 г., ние от Атиа Принт загатнахме за появата на нещо ново и невероятно на местния пазар.  И ето сега настана време да споделим с Вас тази прекрасна придобивка, най- новото поколение латексов принтер HP Latex 370.

С тази нова машина ще увеличим производственият ни капацитет  и ще успеем да съкратим сроковете за изпълнение на поръчките Ви. С увеличена печатаема ширина до 160см., намален разход на електроенергия и мастило, с по-висока скорост на печат. Тази машина ще посрещне адекватните нужди и изисквания за екологично чист и висококачествен печат на пазара.  

В продължение на три дни на щанда ни в Експо Център, имахме удоволствието да се срещнем с клиенти, приятели и колеги от бранша. За нас бе приятно и интересно да чуем Вашите препоръки, да отговаряме на въпроси  и да научим интересни новини за развитието на технологиите в печата.

Акцент на щанда ни бяха по-нестандартни продукти насочени главно към интериорните  решения. Показахме и подарихме множество мостри на печат върху корк, тапети, специализирани фолиа, хартии, винили, фаянсови плочки, риборд и балатум.